Best Value Congres 2015 op 14 & 15 april

 

Dit jaar wordt voor de derde keer het Best Value Congres gehouden. Op dinsdag 14 en woensdag 15 april komen meer dan 60 sprekers bijeen in congrescentrum Reehorst in Ede om Best Value-kennis en ervaring te delen.

Onder de 60 sprekers kun je verschillende tracks bijwonen van drie van onze experts: Guido Koreman, Jannie Koster en Wim de Vries.

Bij de track van Schuberg Philis zit Sjoerd Posthuma in de rol van facilitator. Bekijk het programma voor alle onderwerpen en meer informatie.

Het Best Value Congres is zo ingericht dat je zelf je programma kunt samenstellen. Er zijn op beide dagen parallelle sessies waaruit je een keuze kunt maken.

B-certificaat behalen

Best Value Congres 2015Tijdens het Best Value Congres 2015 is het mogelijk om het B-certificaat te halen voor Best Value Procurement en Best Value Sales. Het B-certificaat behaal je door:

  • het volgen van de basiscursus Best Value op maandag 13 april 2015
  • het bijwonen van een intensieve sessie met Dean Kashiwagi tijdens het congres
  • deel te nemen aan het congres op dinsdag 14 en woensdag 15 april 2015

Op het aanmeldingsformulier voor het Best Value Congres kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de B-certificering voor Best Value Procurement of Best Value Sales.

Kosten en aanmelden

De kosten om deel te nemen aan het Best Value Congres 2015 bedragen € 600 voor het hele congres op 14 en 15 april 2015. Dit bedrag is inclusief drinken en eten in de pauzes, de lunches, de borrel en het conferentiediner op dinsdagavond 14 april.

Wil je ook het B-certificaat halen, dan betaal je € 1200 inclusief de hele dag training op 13 april en de deelname aan het congres. Tevens krijg je een exemplaar van het boek Prestatie-inkoop of prestatieverkoop, alsmede een exemplaar van Best Value Werkt.

[button text=”Meld je aan voor het Best Value Congres 2015″ link=”http://bestvaluenederland.nl/index.php/programma-best-value-congres/aanmelden-2/” style=”default” size=”normal” target=”_blank” display=”inline” icon=”no”]

Overnachten

Wil je blijven overnachten tijdens het Best Value Congres 2015 dan biedt de vereniging Best Value Nederland € 20 euro korting op een overnachting in hotel Reehorst. Meer informatie vind je hier.

Meer weten over Best Value? Kom dan ook naar het congres!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *