Het nut van een Director’s report

In Best Value projecten wordt een Weekly Risk Report gehanteerd om de projectstatus op simpele wijze gestructureerd en consequent inzichtelijk te houden voor projectbetrokkenen. Wanneer een klant meerdere Best Value projecten in uitvoering heeft, dan worden er dus ook verschillende Weekly Risk Reports gehanteerd. Dan is het nuttig een zogenaamde Director’s Report te gebruiken. Dat […]

Inschrijvers hebben zelf 100% invloed op hun eigen beoordeling

Inschrijven op hybride vormen van Best Value-projecten lastig? Nee hoor. Je hebt als inschrijver zelf maximaal invloed op hoe je beoordeeld wordt.

Klant aan het woord: Best Value van beide kanten belicht

In de rubriek ‘Klant aan het woord’ vertellen klanten over hun ervaringen met Best Value. Hoe hebben zij het traject ervaren en wat zijn hun gouden tips? Deze keer bekijken we de ervaringen van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer binnen een interessant Best Value-project op een hogeschool. Het  betreft een mix tussen onderwijs en […]

Vele varianten op risicomanagement: het risico van risico’s

Binnen Best Value zien we vele varianten van risicomanagement. Deze grote variatie zorgt ervoor dat risico’s verworden tot een risico. Hoe ga je hiermee om?

Innovatie en Best Value: lastig te verenigen?

Vind jij ook dat Best Value en innovatie lastig met elkaar te verenigen zijn? We gingen aan de slag en in de praktijk blijkt het een prima combinatie!

Klik op het boek om deze aan te vragen

© Copyright - Best Value Experts