B – Certificering

Start direct met de 100% digitaal te volgen Best Value Basis Training en leer in 2 uur tijd de belangrijkste principes en de methodiek van de Best Value Aanpak in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Het is een logische eerste stap om kennis te maken met Best Value, de training bestaat uit leermodules met korte filmpjes van 3-4 minuten. Dit is de enige online B- Certificering in Europa die Best Value vanuit inkoop- én verkoopzijde belicht.

B+ – Certificering

In deze Best Value Masterclass – B+ training staan zowel de principes van Best Value als de aanpak centraal. Leer op een interactieve manier in twee dagen meer over de Best Value principes en krijg handvatten om de methodiek toe te passen in de praktijk. Elke dag wordt afgesloten met het officiële Best Value B+ examen waar >95% van de deelnemers direct voor slaagt. De Masterclass is een logisch vervolg op de Best Value Basis Training (B) en leidt tot het internationaal erkende B+ certificaat

A – Certificering

Je hebt een Best Value B(+)-certificaat en misschien al één of meerdere Best Value trajecten doorlopen. Nu wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat. Deze intensieve training helpt je daarbij. Stapsgewijs doorloop je de fasen van een Best Value-traject waar je nu aan werkt en leer je Best Value toe te passen in je eigen praktijk. Je schrijft daarover een artikel en presenteert jouw artikel aan de Best Value Certification Board. Reflectie, intervisie en coaching door de trainers staat centraal in deze training. Een mooie toegevoegde waarde van deze training is dat je tegelijkertijd je eigen actuele Best Value-project professionaliseert.