Onze experts

Wie zijn we

Onze experts zijn gecertificeerde en ervaren trainers en coaches en werken vanuit hun BV of eenmanszaak in 'Best Value Experts' samen om kennis te delen.

Iedereen kan zeggen dat hij Best Value consultant, coach of trainer is. Dit is geen beschermde titel. Maar hoe weet je nou dat je met een echte Best Value expert te maken hebt als je op zoek bent naar Best Value begeleiding?

Als je een Best Value expert zoekt voor begeleiding, vraag hem of haar dan wat het maakt dat ze de expert zijn en vraag naar een verifieerbare prestatie-onderbouwing. Net zoals dit gebeurt in de Best Value-trajecten.

SINDS 2012

Best Value Experts is opgericht in 2012 en is hét platform waar je ervaren trainers vindt, kennis kunt delen en informatie kunt vinden over de Best Value-aanpak.

280+ PROJECTEN

Onze Best Value Experts hebben samen een flinke dosis aantoonbare ervaring opgedaan binnen meer dan 280 projecten in verschillende branches en sectoren.

150+ ORGANISATIES REKENEN OP ONS

In de afgelopen jaren hebben meer dan 150 bedrijven en organisaties beroep gedaan op de kennis en kunde van Best Value Experts.

onze experts