10 jaar ervaring in en met de Best Value methode

300+ Trajecten begeleid voor klanten en leveranciers

600+ Personen opgeleid in ‘Best Value’

150+ Organisaties rekenen op ons

Onze visie

“Wij weten dat de Best Value aanpak toeleveringsketens in staat stelt een hogere prestatie te leveren tegen lagere kosten. Met de toenemende populariteit in Europa, wordt de Best Value aanpak wel eens verkeerd begrepen en zorgt dan voor toenemende complexiteit.

Het is ons doel om, als gelicentieerde, gecertificeerde en erkende opleiders in de Best Value aanpak, organisaties te helpen ‘Best Value’ gemakkelijk toe te passen als een nieuwe manier van ketensamenwerking. Dit resulteert in een hoger prestatieniveau tegen een lager kostenniveau met hogere winstmarges en minder stress.”

Onze expertise

“Best Value Experts is opgericht in 2012 en is hét platform waar je ervaren trainers vindt, kennis kunt delen en informatie kunt vinden over de Best Value-aanpak.”

Onze Best Value Experts hebben samen een flinke dosis aantoonbare ervaring opgedaan binnen meer dan 280 projecten in verschillende branches en sectoren.”

150+ ORGANISATIES REKENEN OP ONS”

“In de afgelopen jaren hebben meer dan 150 bedrijven en organisaties beroep gedaan op de kennis en kunde van Best Value Experts.”

De Best Value Experts

Anneke van Abeelen

Anneke van Abeelen

Daniëla Verheul

Daniëla Verheul

Niels Verlaan

Niels Verlaan

Wim de Vries

Wim de Vries